Mogen we ons even voorstellen

ontwerpstudio
ontwerpstudio

Hét adres voor meubels op maat

NLmeubel staat voor service en klantgericht werken, omdat we het belangrijk vinden dat je meubels krijgt zoals u ze graag zou willen. Meubels laten zien wat uw persoonlijke smaak is en daarmee zijn ze belangrijk voor de uitstraling van uw huis of kantoor. Kom maar eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom.

NLmeubel maakt kwaliteitsmeubels op maat. Dat is ook onze kracht. Mensen die bijvoorbeeld een tafel in de keuken willen, maar de standaardmaten daarvoor te groot vinden, kunnen bij ons een tafel tot op de centimeter precies laten maken. Maar ook een kast kan op maat gemaakt worden voor, bijvoorbeeld, een nis in de woon- of slaapkamer. En als uw uw droommeubel wel op internet ziet, maar niet in de woonwinkel, dan ben u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres.

Particulieren informeren steeds vaker naar meubels op maat. Dat in combinatie met passie voor interieur en design is de passie van ons. In eerste instantie zijn we online gestart, maar inmiddels kunnen we onze bezoekers ontvangen in een heuse ontwerpstudio en een showroom bij Lima. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Als het maar van hout is.

In de vernieuwde showroom staat het woonprogramma, inclusief dressoir, tv-meubel, tafel en kasten. Meubels worden dagelijks gebruikt, dus is het belangrijk dat het kwaliteitsmeubels zijn. Dat garanderen wij door alleen te werken met door ons geselecteerde vakmensen. De meubels die wij aanbieden worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig Europees eikenhout of Amerikaans notenhout. We verkopen uitsluitend in Nederland geproduceerde meubelen, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Wij werken ook intensief samen met Lima, waardoor we de levertijd op de meubelen zo kort mogelijk kunnen houden.

Sinds kort heeft NLmeubel tevens een dealerschap met Haveco. Als u een eettafel koopt, wilt u er stoelen bij. U kunt bij deze producent kiezen uit tal van soorten leer, met of zonder leuning, verschillende wieltjes en ga zo maar door. Zo kom u tot een combinatie van stoel en tafel die u nergens anders ziet. Het ontwerpproces is stap één. We bespreken natuurlijk eerst het idee dat u heeft: houtsoort, vorm, kleur, aanvullende materialen en ga zo maar door. Zo komen we tot een ontwerp, dat we meesturen met de offerte. Gaat u akkoord, dan zijn uw meubels binnen zes tot acht weken klaar en komen wij ze bij u installeren.